0700 19 110 Понеделник-Петък 09:00ч – 18:00ч.

МОЯТ КРЕДИТ

За фирмата

MyCredit е бързо развиваща се небанкова финансова институция, основана през 2016г., регистрирана в Българската Народна Банка с регистрационен № BGR00374, специализирана в предоставянето на финансови услуги.

Създадохме My Credit с идеята, че да получиш финансова помощ за непредвидени разходи не трябва да е обвързано с безброй документи, редене по гишета и часове, изгубени в чакане. Работата на нашия екип се основава на три принципа – прозрачност, достъпност и отговорност.

Ние предлагаме заеми до 5000 лв без обезпечение и до 200 000 с обезпечение. Всеки наш клиент получава подробна информация за кредита под формата на Стандартен европейски формуляр (СЕФ). Всички условия на кредита са описани ясно и точно в договора за кредит. Лихвеният процент е фиксиран за целия период на договора.

Можете да кандидатствате за кредит в нашите офиси, разположени на територията на гр.София или оналйн, чрез нашият сайт.

 

Нашата мисия:

Като финансова институция на българския пазар, нашата основна мисия е да участваме в изграждането на висока финансова култура, да предоставяме отговорно и прозрачно, бързи и достъпни кредити в нашите офиси.

 

Нашите ценности :

– Морал и етичност – ние уважаваме и ценим нашите клиенти.

– Прозрачност – ние сме честни и открити в отношенията си с нашите клиенти

– Лоялност – ние градим дългосрочни отношения с нашите клиенти, основани на доверие

– Отговорност – ние предоставяме отговорно нашите кредити, като се съобразяваме с нуждите и възможностите на клиентите ни.

 

Нашите клиенти :

Това са хора с различен статус. Те използват нашите продукти за плащане на сметки, ремонт на жилище, през оборотни средства за бизнес, до празненство или пътуване.